Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πνο : Demena Paramenoyn Superferry Ii Kai Mykonos Paratash Sthn Apergia Ths Pno - Δεμένα τα πλοία την τετάρτη την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πνο

Απεργια Πνο : Demena Paramenoyn Superferry Ii Kai Mykonos Paratash Sthn Apergia Ths Pno - Δεμένα τα πλοία την τετάρτη την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πνο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το μεσημέρι η διοίκηση της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. 24ωρη απεργία την πέμπτη (3/6) για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια της χώρας την ερχόμενη πέμπτη, 3 ιουνίου λόγω απεργίας της πνο για τα εργασιακά. Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, με αφορμή το αναπτυξιακό. Δεμένα τα πλοία την τετάρτη την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πνο

Η επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, στις 10/6, θα είναι η πρώτη απάντηση στον «πόλεμο» που κήρυξε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid) ελλαδα 03.07.2019 11:19 τελευταία ενημέρωση 03.07.2019 11:37 Την έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), αντιδρώντας. 24ωρη απεργία στις 3 ιουνίου. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το μεσημέρι η διοίκηση της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Demena Paramenoyn Superferry Ii Kai Mykonos Paratash Sthn Apergia Ths Pno
Demena Paramenoyn Superferry Ii Kai Mykonos Paratash Sthn Apergia Ths Pno from www.limnosfm100.gr
Την έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), αντιδρώντας. Έκτακτα δρομολόγια μετά την λήξη της απεργίας (πίνακες) έκτακτα δρομολόγια πλοίων, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες μετά τη λήξη της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο, προγραμματίζουν…. Η αδεδυ, το εργατικό κέντρο αθήνας και η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία ανακοίνωσαν απεργία για την πέμπτη 3 ιουνίου μαζικά είναι τα καλέσματα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που αποφασίστηκε από εργατικούς φορείς για την πέμπτη 3 ιουνίου. Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, με αφορμή το αναπτυξιακό. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ένταση αυτή την ώρα στο λιμάνι του πειραιά και στα εκδοτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών, με αρκετούς επιβάτες να διαμαρτύρονται για το ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν, λόγω της απεργίας της πνο ως αντίδραση στο νέο. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται.

Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της απεργίας της πνο 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 κοινωνία

Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της απεργίας της πνο 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 κοινωνία Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την τρίτη 24 σεπτεμβρίου εξαιτίας 24ωρης απεργίας της πνο. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου. Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου, 24ωρη απεργία της πνο. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, με αφορμή το αναπτυξιακό. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid) ελλαδα 03.07.2019 11:19 τελευταία ενημέρωση 03.07.2019 11:37 Απεργια το πρωτοδικείο πειραιά έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων, απόφαση βέβαια που δεν φαίνεται να διαφοροποιεί τη συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει. «παράνομη» έκρινε σήμερα (δευτέρα) το δικαστήριο, την αυριανή 24ωρη απεργία της πνο, ωστόσο όπως δήλωσε στην «εφ.συν» ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας γιάννης χαλάς η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου. Η απεργιακή κινητοποίηση αφορά όλες όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη 03/06 και από ώρα 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας.

Δεμένα τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου. Τι προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Απεργια το πρωτοδικείο πειραιά έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων, απόφαση βέβαια που δεν φαίνεται να διαφοροποιεί τη συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει. Η αδεδυ, το εργατικό κέντρο αθήνας και η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία ανακοίνωσαν απεργία για την πέμπτη 3 ιουνίου μαζικά είναι τα καλέσματα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που αποφασίστηκε από εργατικούς φορείς για την πέμπτη 3 ιουνίου.

H Pno Apofasise Apergia Thn Prwtomagia
H Pno Apofasise Apergia Thn Prwtomagia from i1.prth.gr
Απεργια το πρωτοδικείο πειραιά έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων, απόφαση βέβαια που δεν φαίνεται να διαφοροποιεί τη συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει. 24ωρη απεργία σε όλα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Έκτακτα δρομολόγια μετά την λήξη της απεργίας (πίνακες) έκτακτα δρομολόγια πλοίων, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες μετά τη λήξη της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της πνο, προγραμματίζουν…. Τι προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid) ελλαδα 03.07.2019 11:19 τελευταία ενημέρωση 03.07.2019 11:37 Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της απεργίας της πνο 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 κοινωνία Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της τετάρτης η 48ωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο η οποία κρατά δεμένα τα. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου.

Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια της χώρας την ερχόμενη πέμπτη, 3 ιουνίου λόγω απεργίας της πνο για τα εργασιακά.

Δεμένα τα πλοία την τετάρτη την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πνο Κουρουμπλή, η κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή, απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό και η συζήτηση περιορίστηκε σε ενδεχόμενη αύξηση μόλις 3%. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα. Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις. Πιθανή η παράτασή της και ο αποκλεισμός των νησιών για όλη την εβδομάδα. Τι προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο. Βολές συριζα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. «παράνομη» έκρινε σήμερα (δευτέρα) το δικαστήριο, την αυριανή 24ωρη απεργία της πνο, ωστόσο όπως δήλωσε στην «εφ.συν» ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας γιάννης χαλάς η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Η αδεδυ, το εργατικό κέντρο αθήνας και η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία ανακοίνωσαν απεργία για την πέμπτη 3 ιουνίου μαζικά είναι τα καλέσματα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που αποφασίστηκε από εργατικούς φορείς για την πέμπτη 3 ιουνίου. Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, με αφορμή το αναπτυξιακό. Όχι μόνο κατόρθωσε να αποκρούσει τα σχέδια για το μελετώμενο ακτοπλοϊκό τραστ, αλλά πέτυχε συγχρόνως να αποσπάσει.

24ωρη απεργία σε όλα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Βολές συριζα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται. Στις 12 τα μεσάνυχτα λήγει η 24ωρη απεργία (vid) ελλαδα 03.07.2019 11:19 τελευταία ενημέρωση 03.07.2019 11:37

Thn Tetarth Apofasizei H Pno Gia Thn 24wrh Apergia Stis 3 Septembrioy Newsbeast
Thn Tetarth Apofasizei H Pno Gia Thn 24wrh Apergia Stis 3 Septembrioy Newsbeast from s.nbst.gr
24ωρη απεργία την πέμπτη (3/6) για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Παράνομη, αλλά όχι καταχρηστική, κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, με αφορμή το αναπτυξιακό. Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της τετάρτης η 48ωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο η οποία κρατά δεμένα τα. Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της απεργίας της πνο 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 κοινωνία Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά, η αυριανή (16/6) απεργία των 13 ναυτεργατικών. Η απεργιακή κινητοποίηση αφορά όλες όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη 03/06 και από ώρα 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας θα.

Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου, 24ωρη απεργία της πνο.

Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Οι ακτοπλόοι προσφεύγουν κατά της απεργίας της πνο 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 3:25 μμ, τρίτη 08 ιουν 2021 κοινωνία Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα. «παράνομη» έκρινε σήμερα (δευτέρα) το δικαστήριο, την αυριανή 24ωρη απεργία της πνο, ωστόσο όπως δήλωσε στην «εφ.συν» ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας γιάννης χαλάς η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα. Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας. Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία την τρίτη 24 σεπτεμβρίου εξαιτίας 24ωρης απεργίας της πνο. 24ωρη απεργία στις 3 ιουνίου. Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της τετάρτης η 48ωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο η οποία κρατά δεμένα τα. Βολές συριζα κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Η αδεδυ, το εργατικό κέντρο αθήνας και η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία ανακοίνωσαν απεργία για την πέμπτη 3 ιουνίου μαζικά είναι τα καλέσματα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που αποφασίστηκε από εργατικούς φορείς για την πέμπτη 3 ιουνίου. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας θα. Η απεργιακή κινητοποίηση αφορά όλες όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη 03/06 και από ώρα 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας.

Η επιτυχία της πανεργατικής απεργίας, στις 10/6, θα είναι η πρώτη απάντηση στον «πόλεμο» που κήρυξε η κυβέρνηση στους εργαζόμενους απεργια. Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της τετάρτης η 48ωρη απεργία 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο η οποία κρατά δεμένα τα.